Tortosa es prepara pel Campionat de Catalunya BTT absolut i infantil

24/05/2024
BTT

Tortosa es prepara pel Campionat de Catalunya BTT absolut i infantil

El pròxim dissabte 1 de juny, Tortosa (Baix Ebre) viurà una de les jornades més importants de la temporada del ciclisme català amb la disputa del Campionat de Catalunya BTT, que enguany celebrarà de forma conjunta els campionats absoluts XCO per a totes les categories de cadet a màster i els campionats infantils, per a les categories de promoció, sota la organització de la Penya Ciclista Baix Ebre.

El circuit situat a la zona dels Argilers de la ciutat ebrenca serà l'escenari d'una jornada completa que coronarà els campions catalans BTT de totes les categories. La jornada de matí, a partir de les 9h, es posarà en marxa amb la disputa del Campionat de Catalunya Infantil BTT, que si bé repartirà els títols de campions de Catalunya als vencedors de la categoria infantil, acollirà competicions per a totes les categories des de pre-benjamins que seran puntuables per a la Copa Catalunya Infantil BTT.

Les inscripcions a la competició es podran realitzar fins la mitjanit del dimecres 29 de maig.

Per la seva banda, la tarda serà el moment de gaudir del Campionat de Catalunya XCO, en què els grans especialistes catalans de l'especialitat de BTT olímpica buscaran prendre el relleu de Mario Sinués i Noemí Moreno, que es van endur els títols catalans el darrer 2023 a Castell d'Aro. A les 15h es posarà en marxa la competició amb la sortida per a les categories màster 30, 40, 50 i 60 masculines. 

A les 16.15h serà el torn d'una sortida íntegrament femenina, amb totes les categories: elit, sub23, júnior, cadet i màster. I a les 18h es farà la sortida de la darrera prova, en què competiran les categories elit, sub23, júnior i cadet masculines. Serà la traca final d'una jornada completa en què hauran competit totes les categories del BTT català en una jornada única. En les categories XCO, les inscripcions també seran obertes fins la mitjanit del dimecres 29 de maig.