Tot a punt pel Campionat del Món de masters UCI XCO-DHI

07/01/2018
BTT - BTT Descens

Tot a punt pel Campionat del Món de masters UCI XCO-DHI

Ja està confirmat el programa del Campionat del Món Màsters UCI d’XCO-DHI. Es realitzarà del 15 al 18 de juliol del 2018, la setmana posterior a la Copa del Món Elit UCI XCO-DHI. Durant aquesta setmana es disputaran els maillots arc iris d’XCO i DHI de les diferents categories Màsters.  

Les inscripcions s’obriran el dia 11 de gener a les 10h a ticketoci.net, una data a tenir en compte perquè l’ordre de sortida de la modalitat XCO serà segons l’ordre d’inscripció. L'últim dia per fer l'inscripció serà el 5 de juliol.

Els recorreguts de les dues modalitats seran gairebé idèntics als de la Copa del Món UCI d’XCO-DHI. El recorregut d’XCO és un circuit de 4,5 km que transcorre pels voltants de l’estació d’esquí de Pal i el recorregut de DH de 2,5 km comença a Pal i acaba al poble de La Massana. 

Pel que fa al DH, el dia 16 començaran els entrenaments, el 17 les classificatòries i el 18 de juliol, la competició. Per altra banda, en XCO el 16 es faran els entrenaments i el dimarts 17 i el dimecres 18 es durà a terme la competició.
Horaris complerts >> Aquí