Un gran Jofre Cullell s'imposa a Santa Susanna

28/04/2019
BTT

Un gran Jofre Cullell s'imposa a Santa Susanna

Un grandíssim Jofre Cullell (Megamo Factory Racing) s'ha imposat a Santa Susanna, quarta prova puntuable per la Copa Catalana Internacional Biking Point i també per la SuperCup Massi.

Des de la sortida, el català s'ha mostrat molt segur de les seves possibilitats i no ha especulat gens, posant-se a tirar primer encapçalant un grup de uqatre ciclistes amb Vlad Dascalu (Brujula Bike), el vigent campió de la Copa Catalana Internacional Ever Alejandro Gomez (Olympia Factory Team) i Sam Gaze (Specialized Racing). Finalment, i recolzat amb el suport dels seguidors catalans, s'ha desfet dels seus companys d'escapada i s'ha presentat en solitari a meta amb 32" d'avantatge respecte Ever Alejandro Gómez i 46" sobre Dascalu, que no podia seguir al bolivià en l'última volta. Pau Egeda (Biking Point) s'ha imposat en categoria M40, mentre Marc Masana (La Torreta Bike) i Adrian Cuellar (Bsixbikes-Jormat) han estat 2n i 3r cadets

Entre les fèmines, la cursa ha estat un duel entre Rebecca McConnell i Githa Michaels (ambdues del Primaflor-Mondraker-Rotor). Si bé McConnell s'ha destacat en les primeres voltes i semblava encarar una victòria còmoda, Michaels li ha anat retallant l'avantatge i finalment s'han jugat la victòria a l'sprint, decantant-se a favor de l'australiana. En tercer lloc ha finalitzat l'estoniana Janika Löiv (Hawaii Express), que va ser 2a a la Volcat fa uns dies. Meritxell Figueras (Grupo Adi-Dsnivell-Bmc) ha signat una meritòria 4a posició, confirmant la gran temporada que està realitzant. Blanca Vallès (Amunt CC) ha signat una 2a posició S23

Els vencedors per categories han estat:

  • Cadets: Sara Méndez (Biking Point) i Francesc Barber (Primaflor-Mondraker-Rotor)
  • Juniors: Pasquin Vandermouten (Massi) i Thibault Soula (Team Haute Garonne VTT)
  • S23: Emma Terrigeol (Team VTT Gauriac 33) i Jofre Cullell (Megamo Factory Racing)
  • Elits: Rebecca McConnell (Primaflor-Mondraker-Rotor) i Ever Alejnadro Gómez (Olympia Factory)
  • M30: Neus Parcerisas (Bike Catalunya CE) i Josep Enric Farriol (73 Tem XX)
  • M40: Carmen Medina (Medina CC) i Pau Egeda (Biking Point CC)
  • M50: Jordi Hurtos (Doctor Bikes)
  • M60: Antonio Gomez (Pedal Sports CC)
  • Equips: Biking Point Club Ciclista

Classificacions Santa Susanna

Amb aquests resultats i després de quatre proves, Cullell es posa líder de la competició amb 18 punts sobre Ever Alejandro Gómez, quedant el francès Hugo Drechou (MassI) en tercera posició a 53 punts del català. Entre les fèmines, líder escratx Meritxell Figueras amb 77 punts sobre Noemí Moreno (Irontech Tecnic Ambisist) i més de 100 sobre Magda Duran (Biking Point CC).

Classificacions Generals Copa Catalana Biking Point (després Santa Susanna)

Pel que fa a la SuperCup Massi, la de Santa Susanna ha estat tot just la segona prova del calendari (després de Banyoles) i la classificació general l'encapçalen Jofre Cullell i Rebecca McConnell.

Classificacions Generals SuperCup Massi (després Santa Susanna)

La propera prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point serà aquest proper cap de setmana a Barcelona, al circuit de la muntanya de Montjuic aquest proper dissabte al matí. Les inscripcions a la prova encara són obertes.

[Foto crèdits: Francesc Lladó / Ocisport)