Vall de Lord, propera parada de la Copa Catalana Internacional Biking Point

14/07/2020
BTT

Vall de Lord, propera parada de la Copa Catalana Internacional Biking Point

La Copa Catalana Internacional Biking Point disputarà la tercera prova del calendari 2020 al Solsonés, a la ja clàssica Vall de Lord (Sant Llorença de Morunys), aquest proper dissabte dia 18. 

Després de les proves de Banyoles i Corró d'Amunt disputades pre-confinament, la cita de Vall de Lord es reinventa amb un format de contrarrellotge individual amb un recorregut exigent de 12 kms que demanarà màxima concentració i esforç a tots els ciclistes. La primera sortida serà a les 16h. Abans, al matí, es disputarà una prova Open de ciclisme BTT infantil amb un format similar al dels Opens provincials.

Els horaris previstos, que cal respectar amb la màxima escrupulositat, són els següents:

  • 9h -  1a Sortida Copa Catalana Infantil FCC
  • 11h - 12h Reconeixement contrarellotge (Fèmines, Cadets i M-40/50/60)
  • 12h - 13h Reconeixement contrarellotge (Junior i M30)
  • 13h - 14h Reconeixement contrarellotge (Elit i Sots 23)
  • 16h - 1a Sortida corredor CRI Copa Catalana Internacional Biking Point 
  • 19h Entrega de premis

La recollida de dorsals serà abans de les 15h. Tot plegat es desenvoluparà amb epicentre al Camp de Futbol de Sant Llorenç de Morunys, i tot l'esdeveniment respectarà els protocols marcats per la FCC i les autoritats sanitàries.

Després de les dues primeres proves del calendari, els vencedors de Banyoles Henrique Avancini i Evie Richards lideren les generals, però no seran a la Vall de Lord on sí que hi seran presents noms com Ismael Ventura, Isarael Núñez, Sara Méndez, Clàudia Galícia, Jordina Muntadas, Noemí Moreno, Mario Sinués, o Patxi Cia per citar alguns noms.

[Foto: Francesc Lladó]