Vallnord, penúltima prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point

11/09/2019
BTT

Vallnord, penúltima prova de la Copa Catalana Internacional Biking Point

L'estació andorrana de Vallnord, ubicada a més de 2.000m d'alçada, serà la seu dissabte dia 14 de la penúltima cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point, una prova de categoria UCI C1 caracteritzada pel seu impresionant recorregut de 4 kms per volta en un entorn d'alta muntanya idíl·lic.

Aquesta 8a prova del calendari d'una Copa Catalana d'altíssim nivell, té tres mànigues programades amb la primera sortida a les 14h i la última a les 17.30h. S'hi preveu una bona assitència de bikers internacionals arribant-hi en un bon estat de forma, després de la disputa dels mundials i la darrera prova de la Copa del Món XCO els darrers dies. En categoria masculina, Cristofer Bosque (Biking Point) és el líder amb 834 punts, seguit de Pau Romero (Olympia Factory Team) amb 805, i amb Jofre Cullell (Megamo Factory Team) en tercer lloc amb 702 punts. Precisament Cullell, líder de la categoria S23, serà un dels favorits a la victòria després del seu impresionant podi a la general de la Copa del Món. Els francesos Drechou i Griot, a banda de la resta de bikers catalans, seran els seus principals rivals.

Entres les fèmines, Meritxell Figueras (Grupo ADI - Dsnviell - BMC), qui va participar als mundials de Canadà fa uns dies, lidera còmodament la classificació general amb 1212 punts, seguida de Noemí Moreno (Irontech Tecnic Ambisist) amb 972 i de Magda Duran (Biking Point) amb 919. Totes tres seran a la línia de sortida, juntament amb la francesa Loana Lecomte (Massi) entre d'altres.

Inscripcions CCI Vallnord
Classificacions generals Copa Catalana Internacional Biking Point

La prova andorrana també puntuarà pel campionat de la SuperCup Massi, essent la darrera prova del calendari que lideren Jofre Cullel i Meritxell Figueras.

[Foto crèdits: Anna Olea / Ocisport]