Veerle Cleiren i Marcos Vázquez, primers líders de l'Open Tarragona BTT

27/05/2019
BTT

Veerle Cleiren i Marcos Vázquez, primers líders de l'Open Tarragona BTT

Un total de 73 ciclistes es van reunir aquest diumenge a l'Hospitalet de l'Infant per la disputa de la primera cita de l'Open Tarragona BTT 2019, organitzat i patrocinat per Megabici, on Veerle Cleiren i Marcos Vázquez es van endur els triomfs elits per a situar-se com a primers líders de la competició.

La vigent campiona de Catalunya de ciclocròs, Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike), va ser la dominadora de la prova femenina des dels seus primers compassos, a diferència d'una ajustada prova masculina, on Marcos Vázquez (Bike Taller Cannondale Reus) va saber regular i anar de menys a més per acabar superant i imposant-se davant Pau Marzà (Gobik), mentre que el podi el completava el primer sub23, Sergio Gutiérrez (Biking Point).

A la resta de les categories, Marc Aladesa (Corvi) s'enduia el triomf júnior, Arnau Bargalló (Apunt-Dolomiti) en cadet, Xavier Jornet (Fàbregues Bicicletes) màster 30, Roberto Fidalgo (Medina Club Ciclista) en màster 40, Pere Joan Roig (Vila Bike's Club) en màster 50 i Joan Maria Viladrich (Fàbregues Bicicletes), en màster 60.

El Molar, el proper 30 de juny, serà la propera cita de l'open provincial tarragoní (Tota la informació de l'Open Tarragona BTT).