Vic acollirà la Copa Catalunya BTT Infantil dins el cap de setmana de Bike Show

23/05/2023
BTT

Vic acollirà la Copa Catalunya BTT Infantil dins el cap de setmana de Bike Show

Vic es convertirà aquest dissabte en la capital del ciclisme amb un festival ple d'activitats esportives i, entre elles, la disputa de la Copa Catalunya BTT Infantil per a les categories escolars amb la 5a Ciutat de Vic, organitzada per l'Escola Jufré Cycling dins el cap de setmana de Bike Show.

Després de fer parada fa dues setmanes a Les Roquetes, el calendari escolar de mountain bike es desplaça ara a Vic amb una prova que reunirà les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. En un circuit de 700 metres per a les dues categories més petites i 2.900 metres per a les categories principiant, aleví i infantil, els més de 200 inscrits prendran la sortida a partir de les 10 del matí. La Copa Catalana BTT Infantil encara ja el tram final de la temporada, amb la disputa a Vic de la vuitena de les onze proves que formen el calendari. La setmana vinent, el diumenge 4 de juny, els nens i nenes es trobaran a Fornells de la Selva i després ja s'aturarà el calendari fins al setembre i octubre, quan es reprendrà amb l'Open infantil One to One de Molins de Rei i l'Open Infantil Vila de Juneda.

La prova de la Copa Catalunya BTT Infantil a Vic està emmarcada dins un dissabte de Bike Show on es disputaran una gran quantitat de proves, sortides i activitats relacionades amb el món del ciclisme. BTT, Gravel, E-Bikes i curses infantils en un programa àmpli que inclou, entre altres, una prova de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point, dues sortides de les Scott Marathon, una sortida de gravel, una sortida de e-bikes o una sortida popular.