Memorial Antonio Miguel Ramírez, cita clau del calendari cadet

16/05/2019
Cadet

Memorial Antonio Miguel Ramírez, cita clau del calendari cadet

Aquest cap de setmana arriba la 11ª edició del Memorial Antonio Miguel Ramírez, prova per etapes referent en el calendari cadet català que organitza el Club Ciclista Palafrugell, nascuda en memòria del que fou antic dirigent del club i pare del que posteriorment fou ciclista olímpic, Antoni Miguel.

Com sempre, les seves dues jornades comencen dissabte a la tarda amb una contrarellotge de 6,5 quilòmetres, d'anada i tornada a l'Avinguda del Mar entre Palafrugell i Calella de Palafrugell, on també s'hi poden inscriure fèmines elit, sub23 i júnior. Per la seva banda, la segona jornada torna a ser una etapa en línia de 51 quilòmetres i el premi de muntanya de l'Alt de Sa Tuna en un recorregut sempre trencacames amb sortida i arribada al mateix Palafrugell.

El valencià Juan Ayuso, ara un dels júniors més destacats del panorama estatal, va ser el dominador absolut de les dues darreres edicions d'una prova que enguany tornarà a comptar amb tots els equips del pilot català de la categoria (de fet, les proves són puntuable per la Copa Catalana que lidera el corredor del Tot net-Terrassa Axier Casado), a més de diversos equips francesos.