200 corredors prendran la sortida al Memorial Andreu Domènech

27/06/2023
Carretera

200 corredors prendran la sortida al Memorial Andreu Domènech

Vilassar de Mar (Maresme) acollirà el diumenge 2 de juliol el XXIII Memorial Andreu Domènech, una prova puntuable per a la Copa Catalana Màster i Fèmines Màster que ja ha exhaurit les inscripcions i que tindrà, per tant, 200 participants.

La prova, que començarà a les 9 del matí des de l’Avinguda Ferrés i Puig, sortirà de Vilassar de Mar direcció Argentona i al llarg dels 66 quilòmetres de recorregut superarà el Coll de Can Bordoi, l’Alt del Collet, el Coll de Parpers i el Coll de Sant Bartomeu abans de tornar a la línia de meta de Vilassar. L’arribada dels primers participants es preveu a partir de les 10.30 hores.

Entre els 200 participants hi destaquen els líders de la Copa Catalana en totes les categories màster: Alan Martín, Josep Oriola, Francesc Orante i Eduard Alacid en les categories masculines i Vanessa Serrano, Úrsula Ospina i Cristina Bombardó en les categories femenines. Així doncs, es preveu una carrera intensa i de molt nivell a Vilassar de Mar.

El Memorial Andreu Domènech estarà inclòs dins els actes de la Diada de la Bicicleta que celebra el Club Ciclista Vilassar de Mar el 2 de juliol i dins els actes commemoratius dels 40 anys del club. El mateix diumenge al matí hi haurà una passejada urbana inclusiva, pensada per a tothom que vulgui gaudir d’un dia tan especial a Vilassar de Mar.

Foto: Club Ciclista Vilassar de Mar