Adrià Moreno domina en solitari la darrera social de Peratallada

07/03/2019
Carretera

Adrià Moreno domina en solitari la darrera social de Peratallada

El corredor català Adrià Moreno, de l’equip francès Amical Velo Club Aixois, ha estat el guanyador aquest dimecres de la darrera social de carretera que s’ha disputat a Peratallada. El triomf en solitari de l'olotí s’ha forjat després de participar en una escapada de vuit corredors amb la presència de quatre integrants de la selecció britànica, d’estada a les nostres comarques, i d'altres tres ciclistes.

L’escapada s’ha produït a l’inici de la prova, endurint molt la cursa i provocant moltes dificultats en el grup principal. Al final, Moreno s’ha escapat a l’últim pas d’Ullastret per completar l’última volta en solitari, i acabar creuant la línia de meta com a vencedor després d'uns primers bons resultats en l'inici de la temporada francesa 2019. A 21 segons han arribat els britànics Ethan Vernon (Team Inspired), segon, i Rhys Britton, tercer, encapçalant un grup de quatre corredors. 

La d'aquest dimecres ha estat la participació més baixa de les quatre curses organitzades per 53x12, tot i que pràcticament s’ha arribat als 80 corredors. D'aquesta manera ha finalitzat una nova temporada de curses socials a Peratallada que ajuden a equips que provenen d’Europa a fer estades a les comarques de Girona, per posar-se a punt de cara a la nova temporada.