Adrià Moreno i Noemi Ferré s’imposen al 5è GP Vilajuïga

05/02/2018

Adrià Moreno (Aix en Provence) i Noemi Ferré (Probike) han estat els guanyadors en les seves corresponents categories al 5è GP Vilajuïga disputat aquest diumenge 4 de febrer amb sortida des de Vilajuïga i arribada a Sant Pere de Rodes.

La cursa que ha comptat amb una participació de 127 corredors dels que 123 han completat els 67,50 quilòmetres previstos, ha superat abans de pujar Sant Pere de Rodes, l’Alt de Perafita.

En el pòdium final es van situar per darrera del corredor d’Olot, Tristan Cardew (The Service Course) a 27 segons i Oriol Raya (Electro Hiper Europa), tercer a 2:16 que van entrar amb un grup de quatre corredors. Per la seva banda Noemí Ferré (Probike) es va imposar en categoria femenina.

La resta de guanyadors per categories van ser Alberto Hernández (Jufre Vic-ETB), Guillem Suriñach (Team Compak), Manel Del Rio (Palafrugell) com a M30, Daniel Ruano (Rocabikes) Màster 40, José Madrigal (RCB Motor Begues) Màster 50 i Enric Hernández (Probike) com a Màster 60.

Aquesta era la segona de les tres cites del campionat social de carretera, previstes per aquest mes de febrer i es completarà amb la cursa social de la Bisbal, l’11.