Albert Masana s'imposa al GP del Prèssec a El Morell

29/07/2019
Carretera

Albert Masana s'imposa al GP del Prèssec a El Morell

El ciclista lleidatà del Controlpack Badia Fontestad Albert Masana va vèncer ahir en l'edició 57º GP El Prèssec de la localitat tarragonina d'El Morell, una prova en que van prendre part una quarantena de ciclistes i que era puntuable pel calendari de la Copa Critèrium de la Federació Catalana.

Disputat amb la modalitat d'sprints bonificables, Masana fou el protagonista de la cursa escapant-se i, tot i patir una caiguda, es va imposar per davant del seu company d'equip Arnau Solé (2n) gràcies als 16" de bonificació, mentre que el S23 del Team Compak Arnau Fonollosa va completar el podi finalitzant 3r.

Classificació 57º GP El Prèssec

Després d'aquesta doble cita de la Copa Critèrium per terres tarragonines d'aquest cap de setmana, Carlos López (Instal·lacions Portet) passa a liderar la Copa, en la que s'han igualat molt les posicions capdavanteres, amb Stephan Bakker (Team Smartdry) segon a només 5 punts i Modest Capell (Compak) tercer a 9.

La propera cita del calendari serà el dia 15/08 al Pla de Santa Maria amb la disputa de la 43º edició del Trofeu Joan Mateu "Barrambam".

Classificació General Copa Critèrium (després de 5 proves)

[Foto crèdits: Angela Monleón]