Anna Henestrosa i Bianca Martín, entre les deu millors de la Copa d´ Espanya d´ Estella

28/05/2007

En èltis la guanyadora va tornar a ser l?australiana Oenone Wood (T Mobile) imposant-se amb claredat. Word es va escapar a la primera dificultat muntanyosa, al quilòmetre 40, i va anar agafant renta per arribar amb 1´57´´ a la meta. La corredora catalana del CC Montgrí, Anna Henestrosa, va arribar amb el pilot principal quedant classificada en cinquena posició.

En cadets, la guanyadora va ser Rocio Loureda (SCR), que va entrar en solitari amb 1´15´´ sobre Tania Calvo (Michelín) i Ariadna Rambla (Animals del Monte). La corredora Bianca Martín del CC Palafrugell va entrar en quarta posició.

Pel que fa a la classificació general de la Copa Espanya, cal destacar la participació catalana de les corredores cadets Bianca Martin de CC Palafrugell i Zulema Beltran del CC Cunit classificades la tercera i desena respectivament a la general. Pel que fa a la categoria èlit Anna Henestrosa del CC Montgrí està a la sisena posició de la general.

El proper dia 3 de juny té lloc la setena prova VII Trofeo Roldán a Murcia amb un recorregut de 99 quilòmetres per a les èlits, 66 per a les juvenils i 35 per a les cadets.

Informació facilitada per la Comissió de ciclisme femení de la F.C.C.