Armillas s'imposa al 6è Memorial Josep Segú

14/07/2019

La 6a edició del Memorial Josep Segú de la Garriga va veure la victòria de Gerard Armillas (Compak Team), ja vencedor l'any passat de la general de la Copa Critèrium, en una prova en la que van prendre part un total de 204 ciclistes en les quatre curses: cadets, júniors, veterans i elits. El vencedor de la Copa d'Espanya elit d'enguany segueix demostrant el seu altíssim nivell demostrat arreu del calendari estatal.

En la cursa d'elits, amb 56 participants i puntuable per la Copa Critèrium, els ciclistes del Team Compak van ser els autèntics dominadors de la prova. Pràcticament d'inici els joves David Domínguez (Vigo Rías Baixas) i Arnau Fonollosa (Compak) es van escapar fins que a manca d'unes 30 voltes Armillas va arrancar per donar-los caça i acabar imposant-se amb molta solvència davant dels seus companys d'equip Arnau Fonollosa i Modest Capell.

Pel que fa als cadets, els protagonistes entre els 61 participants foren Axier Casado (Terrassa Ciclisme) i David Peñaranda (Autocars Sagalès) que arribaven en 1a i 2a posició davant d'un pilot molt desgranat degut a l'alt ritme en el que Sergi Darder (Quadis Trek Sant Boi) acabava tercer.

En categoria júnior, domini de Javier Lamela (Quadis Trek Sant Boi) des de l'inici de la prova, per imposar-se per davant del seu company d'equip Luis Vivian amb Pol Mulet (Translujan CC Mollet) completant el podi d'una cursa amb 23 inscrits.

En categoria veterans / màsters van prendre part a la cursa fins a 65 ciclistes imposant-se scratx el M40 David Pua (RR Bikers Club) davant Juan Carlos Median (RCB Motor Begues) i Javier Carrasco (Protour Bcn). En les altres categoires van vèncer Mirco Merotto (RCB Motor Begues) en M50, i José Miguel Narvaez (ACVC) en M60.

[Foto crèdits: Ana Domínguez Fotos]