Bartrina i Ortega guanyen a El Prat. Muñoz i Benito s'emporten la Copa Catalana

28/09/2019
Carretera

Bartrina i Ortega guanyen a El Prat. Muñoz i Benito s'emporten la Copa Catalana

Amb la disputa del 84è Gran Premi Ciutat del Prat, un any més emmarcat dins de la programació de la Festa Major del Prat de Llobregat, s'ha posat punt i final a dos calendaris més de carretera: la Copa Catalana de fèmines elit/sub23 (Tota la informació) i la Copa Catalana júnior masculina (Tota la informació).

La cursa, que s'ha desenvolupat al tradicional circuit de la Ronda del Sud del municipi baixllobregatí sota unes condicions meteorològiques excel·lents, ha tingut un total de 63 participants entre totes les categories. Entre els nois el vencedor ha estat Adrià Bartrina (Antiga Casa Bellsolà - Girona) que ha entrat amb una lleugera avantatge de 4" sobre el pilot encapçalat pel seu company d'equip Pau Torrent (2n) seguit d'un Álvaro Robles (Tot Net Terrassa) que ha completat el podi. El líder de la Copa Catalana Francisco Muñoz (Translujan CC Mollet) ha entrat 5è i ha confirmat així la seva victòria en la general final de la Copa Catalana júnior 2019.

Pel que fa a les fèmines, la prova ha estat marcada per la igualtat i la primera en creuar la línia d'arribada dins el pilot principal de la prova ha estat Patrícia Ortega (Catema.cat) seguida de Mireia Benito (Massi Tactic Women Team) i Maria Banlles (Catema.cat), que ha estat la primera sub23. Amb aquests resultats, Mireia Benito (Massi-Tactic) s'ha confirmat com vencedora de la Copa Catalana fèmines 2019 un any després del seu títol sub23, demostrant així la consolidació en una temporada que l'ha portat a ser medallista als Campionats d'Espanya, mentre que Emma Ortiz (Catema.cat) ha estat la millor sub23, a banda de segona en la classificació absoluta.

Campions de la Copa Catalana 2019: