Bellcaire d'Empordà estrena el calendari 2021 amb la seva social

17/01/2021
Carretera

Bellcaire d'Empordà estrena el calendari 2021 amb la seva social

El proper diumenge 31 de gener de 2021, Bellcaire d’Empordà inaugura la pretemporada ciclista a les comarques de Girona. La cursa es podrà disputar, ja què està inscrita al calendari de categoria Nacional de la Real Federación Española de Ciclismo (RFEC), i per tant es troba dins les condicions per poder disputar-se malgrat les restriccions actuals que viu el nostre territori. 

La 1a Cursa Social de Bellcaire d’Empordà es disputarà el proper diumenge 31 de gener en un circuit de 13 quilòmetres que enllaçarà Bellcaire, amb Albons, L’Escala (per l’exterior) i tornada a Bellcaire que serà punt d’inici i final de cursa. Els ciclistes hauran de fer fins a 6 voltes a aquest circuit, per completar el recorregut previst de 78 quilòmetres. Es preveu una alta participació, amb 200 ciclistes, ja què en un dia es van omplir les places per participar.

El Club Ciclista Nou Empordà Bikes, de la mà de Franz Kleiner, juntament amb Paco Miguel, exdirector de l’equip Angel Mir de Palafrugell, i ànima de la cursa han previst fins el darrer detall tots els punts exigits per fer segura la cursa seguint el Protocol Covid-19 de la Federació Catalana de Ciclisme. El punt de concentració serà al Carrer del Molí, amb sortida a les 10 del matí. Prèviament tots els participants hauran de passar el corresponent control de temperatura i confirmar la seva preinscripció. 

La Federació Catalana de Ciclisme està treballant per poder oferir un calendari 2021, en totes les seves modalitats, i esperem que les condicions sanitàries millorin en poques setmanes, fet que permetria iniciar el calendari amb certa normalitat, sempre seguint totes les garanties sanitàries que necessita el moment.