Bellcaire d'Empordà inaugura la temporada de veterans de carretera

03/03/2021
Carretera

Bellcaire d'Empordà inaugura la temporada de veterans de carretera

El GP Inauguració per categories Màster obrirà aquest diumenge el calendari competitiu de carretera. La cursa, inscrita al calendari de categoria Nacional de la RFEC, es disputarà a la població de Bellcaire d’Empordà, en el mateix circuit interurbà que va acollir fa poc més d’un mes la Social de Bellcaire. El circuit de 13 quilòmetres recorrerà les poblacions d’Albons i L’Escala (exterior), amb sortida i arribada a la zona esportiva de Bellcaire. 

El punt de concentració serà la Zona Esportiva. Prèviament tots els participants hauran de passar el corresponent control de temperatura i confirmar la seva preinscripció, seguint amb el protocol establert de la Federació Catalana de Ciclisme pel que fa al Covid-19.

S’han previst dues curses: la primera amb sortida a les 9 del matí per les categories Màster 50/60 que hauran de fer 5 voltes els Màsters 50 (65 km) i 4 voltes pels Màsters 60 (52 km), i la segona a les 11 hores, per Màster 30/40 que faran en aquest cas 6 voltes (78 km), les mateixes per les dues categories.

La Federació Catalana de Ciclisme segueix treballant, i amb la millora general de la situació esperem que el calendari es pugui començar a complir amb certa normalitat, sempre seguint totes les garanties sanitàries que necessita el moment.