Beñat Intxausit guanya el Premi Inauguració

26/02/2006

La temporada catalana de carretera s´ ha obert amb el triomf d´ un jove basc d´ Amorebieta, Beñat Intxausit, un corredor de 19 anys, que fou el millor en una cursa marcada per l´ advers temps que va acompanyar als 131 corredors que van prendre part en el Premi Inauguració- Memorial Joaquim Sabaté celebrat aquest matí a L´ Hospitalet. El ciclista del Seguros Bilbao fou el més ràpid del tall bo, culminat a prop de meta, davant Sergio Casanovas y Luis Romero. Tot i la pluja i el fred, la cursa fou molt ràpida, i ja en el tempraner Alt de Begues es va començar a decidir aquesta 64 ena edició del Premi Inauguració. El corredor del F.C. Barcelona, Didac Ortega, és el primer líder de la Copa Generalitat- Grans Clàssiques, competició que continuarà a finals de març amb la disputa del Trofeu Joan Escolà i Campionat de Sabadell.