Bona matinal de Copa Catalunya carretera a Lleida

12/10/2020
Carretera

Bona matinal de Copa Catalunya carretera a Lleida

Aquest dilluns s'ha disputat el 3r Trofeu Speed Republik de ciclisme infantil de carretera a Lleida, puntuable per la Copa Catalunya de l'especialitat, i on hi han prés part fins a 90 ciclistes de totes les categories, amb equips vinguts inclús de la província de Castelló, com la UC Benicarló, que ha estat el millor equip del matí.

Per aquesta tercera edició, la organització ha canviat l'emplaçament de la cursa desplaçant-se a la zona d'expansió de Copa d'Or, al costat dels hipermercats Descathon i Esclat, on s'hi havia dissenyat un circuit eminentment pla de 1'2 kms per volta amb dos girs de 180º, i en el que el vent, tot i no ser molt fort, si que també ha jugat el seu paper, ja que venia de cara o de cul als joves ciclistes participants en diferents punts del recorregut. En primer lloc s'ha celebrat la cursa d'alevins, amb un terç dels ciclistes apuntats i que s'ha resolt a l'esprint. Posteriorment l'han seguit els principiants, els benjamins i els prebenjamins, i la darrera cursa ha estat la d'infantils amb 15 voltes a cobrir del recorregut i que no s'ha resolt fins la darrera volta. Tot plegat amb una bona temperatura, amb força afluència de públic, i sense cap incident a remarcar.

Després de la cursa s'han celebrat els podiums de totes les categories, amb la presència de Sergi Escobar (president del CC Speed Republik), Ismael Carrete (Comissió infantil FCC) i Norbert Herrera (Delegat FCC a Lleida), i on els més petits han pogut gaudir de l'èxit assolit en aquesta penúltima prova del calendari de Copa Catalunya infantil, que es tancarà aquest diumene dia 18 a Sant Julià de Vilatorta, una cita que ja té les inscripcions obertes.

Ordres d'arribada 3r Trofeu Speed Republik Lleida