Bona matinal de Diada en bici a la 30a Cursa de Bellvitge

11/09/2019
Carretera

Bona matinal de Diada en bici a la 30a Cursa de Bellvitge

La 30a Cursa de Bellvitge s'ha disputat avui 11 de setembre al matí al barri homònim de l'Hospitalet del Llobregat, en una matinal que ha aplegat gairebé 200 ciclistes entre les dues curses disputades.

A les 09h del matí s'ha donat la sortida de la penúltima prova puntuable per la Xallenge de Veterans per les categories M40, M50, M60 i fèmines, en la que han prés part 120 ciclistes amb una climatologia un xic adversa, amb pluja i vent. El recorregut urbà previst tenia 4kms / volta fins a totalitzar 72kms els participants de la categoria M40 i M50 (18 voltes), mentre que les fèmines i els M60 han fet 52kms (13 voltes). Des de l'inici hi ha hagut varis intents d'escapada, però no ha estat fins aproximadament mitja cursa quan s'ha format un grup capdavanter amb José Madrigal (RCB Motor Begues), Santi Molina (Pinturex Team Lozano) i Santi Sala (Bas Club Ciclista), que s'han jugat la victòria en un esprint que s'ha resolt favorablenent per José Madrigal. En la categoria de M60 s'han destacat Salvador Galvez (Galvesport), Francisco Miguel Ramírez (Esteve GE), Enrique Hernández (probike Club) que finalment han arribat a l'arribada jugant-se la victòria, decantant-se per Gàlvez. Entre les fèmines la millor ha estat la S23 Emma Ortiz (Catema.cat). Els vencedors/es per categories han estat:

  • M40: Santi Molina (Pinturex Team Lozano)
  • M50: José Madrigal (RCB Motor Begues)
  • M60: Salvador Galvez (Galvesport
  • Fèmines S23: Emma Ortiz (Catema.cat)
  • Fèmines màsters: Núria Castillo (CC Ratpenat)
  • Millor equip: RCB Motor Begues
  • Metes volants: Santi Molina (Pinturex Team Lozano)

Classificació Bellvitge màsters i fèmines
Classificacions Xallenge Veterans

A les 11.30h ha estat el torn de la sortida de la categoria cadets (masculina i femenina) i fèmines júniors, en una prova puntuable per la Copa Catalana Cadet masculina, i la Copa Catalana Cadet i junior fèmines, on s'han aplegat 73 ciclistes. Pel que fa a la categoria masculina cadet, l'avantpenúltima prova d'aquest calendari s'ha decidit a l'esprint d'un grup d'unes 35 unitats en el que s'ha imposat Sergi Darder (Quadis Trek Sant Boi) davant de l'infantil Sergi Montserrate (Vilanova UC) i Oriol Alcaraz (Tot Net Terrassa). Axier Casado mantindrà el liderat. Entre les fèmines cadets Estefania Jiménez (Top Conserge Costa Brava) s'ha imposta realitzant ha realitzat una gran cursa arribant a només 25" del vencedor i consolidant el liderat de la Copa Catalana fèmines cadet; mentre que Carolina Miranda (Catema.Cat) ha estat la millor entre les fèmines de categoria junior i retalla la desavantatge respecte la líder Laia Burdoy considerablement, ja que avui no hi ha participat.

Classificacions Bellvitge cadets-fèmines