Categories de promoció i cadets es citen diumenge a la Cursa Isaac Gálvez de Vilanova

22/09/2021
Carretera

Categories de promoció i cadets es citen diumenge a la Cursa Isaac Gálvez de Vilanova

El circuit Cavigel de Vilanova i la Geltrú serà l'escenari diumenge de la 11a Cursa Isaac Gálvez - Gran Premi Pintures Versailles puntuable per la Copa Catalana cadet de carretera, i la 9a Cursa Isaac Gálvez puntuable per la Copa Catalunya infantil de carretera, totes dues organitzades per la Unió Ciclista Vilanova amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la Diputació de Barcelona.

La cursa de cadets, a la que també es poden apuntar les júniors fèmines, es la penúltima prova d'un calendari cadet que va arrancar al març i que es tancarà a Sant Boi a l'octubre. Serà la segona prova del cap de setmana després de disputar la Cursa Bons Amics de Sant Vicenç dels Horts el dissabte. El control de llicències s'efectuarà a les 08.45h al C/ Bages i la sortida està prevista a les 10h. En total es cobriran 47 kms donant voltes a un circuit de 1,3 kms per volta. A manca d'aquestes dues proves, Lluc Plana (Purito Tadesan Núria) encapçala la general amb només 1 punt de marge sobre el seu company Roger Pareta. Adrià Pericas (Jufré Vic ETB) és tercer a 29 punts del liderat.

El mateix circuit de Cavigel serà el protagonista de la prova reservada a les categories de promoció (prebenjamins a infantils), que disputaran a Vilanova també la penúltima cita d'un calendari que igualment clourà a Sant Boi a l'octubre. El control de llicències s'efectuarà a les 10.30h i la primera sotida està programada  les 11.45h.Els prebenjamisn faran 1 volta, benjamins 2 voltes, principinats 4, alevins 8 voltes, i els infantils totalitzaran 20 voltes al recorregut previst.

En ambdós casos les inscripcions seran obertes fins dijous a la mitjanit.