Cloenda de la Copa Catalunya Infantil a Mollet

10/10/2018
Carretera

Cloenda de la Copa Catalunya Infantil a Mollet

El Club Ciclista Mollet, en motiu del seu 90è aniversari de l’entitat, organitza el proper dia 12 d'octubre la Cloenda final de la Copa Catalunya Infantil de carretera i BTT, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme. Per aquest motiu convidem a totes les Escoles de Ciclisme que han participat en aquests campionats i a tots els nens/es que han pres part a les curses, el proper divendres 12 a la ciutat de Mollet.

En aquest acte, es premiaran a les tres primeres escoles classificades, tant de la Copa Catalunya carretera com de BTT, i s’obsequiarà a tots els nens/es que hi han participat amb una medalla de la FCC. A més, a més, el Club Ciclista Mollet, té preparades diverses sorpreses, activitats i regals per tots els nens/es i escoles assistents. Per motius logístics, agrairíem a cada Escola que comuniqui el nombre previst de nens/es que vindran a l’acte Cloenda a través del següent correu elecrònic: tecnics@ciclisme.cat.

El programa previst per a aquest dia:
    • de 9’00h a 10’00h: Concentració d’Escoles a l’Avda. Llibertat (enfront mercat municipal) i aprofitarem per a un petit desdejuni entre totes les escoles assistents. 
    • de 10’00h a 11’30h: Presentació de totes les escoles i entrega del diploma acreditatiu al acta.
    • de 11’30h a 12’30h Pedalada en bicicleta per els nostres carres  de la  ciutat de totes les escoles.
    • de 12’30h a 13’30h: Lliurament de guardons a les tres primeres Escoles classificades de la Copa Catalunya de Ciclisme Infantil en les seves diferents categories  tant de Carretera com de BTT,  així  com l’entrega de medalles a tots els participants del campionat.

La Copa Catalunya Infantil de carretera i BTT de 2018, un èxit sense precedent
El passat 22 de setembre se celebrà la darrera prova de la Copa Catalunya Infantil  BTT 2018 a Molins de Rei, organitzada pel Club One-to-One. La  Copa Catalunya Infantil  BTT 2018 ha constat de 14 proves, i ha estat la que ha gaudit de la major participació de la història, amb prop de 500 nenes i nens de les categories Prebenjami, Benjamí, Principiant, Aleví i Infantil. Les tres primeres escoles classificades han estat:

  1. Jufré Vic-ETB
  2. Amunt Club Ciclista
  3. Bike Garraf Club esportiu

Aquest any, i per primera vegada, els participants de les categories Alevins i Infantil podran participar en un Campus de tecnificació els dies 5 a 7 d’octubre a La Bisbal.

Per la seva banda, la temporada de carretera consta de 19 proves, i finalitza el proper 7 d'octubre a Santa Bàrbara. La Copa Catalunya Infantil de carretera ha reunit a 350 participants des de categories de Prebenjami fins a Infantils. A falta d’una prova,  la classificació final per Escoles queda encapçalada per les següents:

  1. Tot/Net Terrassa Ciclisme
  2. Escola de Ciclisme Vallès
  3. Noel Tadesan-Olot Infantil