David Gómez s'emporta les Grans Clàssiques

30/09/2018
Carretera

David Gómez s'emporta les Grans Clàssiques

El calendari de Grans Clàssiques - Trofeu Joan Casadevall ha posat punt i final amb la Volta a la Garrotxa, amb dues proves al mateix cap de setmana: el Trofeu Remença i el Trofeu Festes del Tura. David Gómez (Compak) n'ha estat el vencedor final.

Dissabte el Trofeu Remença va reunir a 123 inscrits a Sant Esteve d'en Bas, per afrontar els 93 kms previstos per la prova. Els Colls de Condreu i Bracons van ser els jutges de la jornada, que es va resoldre amb una escapada de molt nivell amb alguns dels favorits. Finalment el trio format per Adrià Moreno (Aix en Provence), Benjamí Prades (Team Ukyo) i Alexis Carlier (Team Pro Immo), aquest vencedor de les dos darreres edicions de la Volta, va destacar-se en la pujada a Bracons i van jugar-se el triomf. Es va imposar en solitari Moreno amb 18" sobre Prades i 48" sobre el francès Carlier. Guillem Múñoz (Bue Motors) acabava 4t i Gómez (Compak) entrava 9è.

Diumenge es va disputar la 64a edició del Trofeu Festes del Tura, amb sortida i arribada a Olot i 120 kms de recorrgeut. La prova s'ha resolt a l'sprint d'un grup d'escapats de 7 ciclistes, entre els que s'ha imposat Stefan Bennet (Club Region Occitane) per davant de Josep Oriola (Team Smartdry) i el seu company d'equip Jean Goubert. Gómez (Compak) ha entrat al grup perseguidor en 19a posició, suficient per assegurar la victòria a la general. En aquest trofeu també s'ha fet lliurament al CC Ter d'una placa commemorativa dels seus 25 anys.

En el conjunt d'ambdues proves, Stefan Bennet (Club Region Occitane), que fou 5è al Remença, ha estat el vencedor de la 4a Volta a la Garrotxa, per davant d'Adrià Moreno (8è al Tura) i Jean Goubert (Club Region Occitane).