David Gómez s'imposa a la Social Xavi Tondo

10/02/2019
Carretera

David Gómez s'imposa a la Social Xavi Tondo

El ciclista del Team Compak David Gómez, campió del Trofeu Joan Casadevall - Grans Clàssiques 2018, ha estat el vencedor de la 8a Cursa Social Xavier Tondo disputada avui a Valls, sobre una distància de 75 kms passant per les acrreteres que van ser testimoni dels entrenaments del ciclista vallenc.

El terreny incòmde sumat al vent ha fet estralls en el pilot. De seguida s'ha format un grup de 8 ciclistes al capdavant amb 3 ciclistes del Compak i també amb els germans francesos Navarro. Han obert un bon forat respecte un grup perseguidor d'unes 10 unitats que no l'ha pogut caçar, així que finalment s'han acabat jugant la victòria a l'sprint on Gómez ha estat el més ràpid davant de Gauthier Navarro (2n) i de Corentin Navarro (3r), ambdós del Velo Sprint Narbonnais.

Per categories s'han imposat Gerard Edo (Quadis Trek Sant Boi) en juniors, Gauthier Navarro (Velo Sprint Narbonnais) en S23, Hector Guiral (Utebo CC) en M30, Juan Carlos Medina (RCB Motor Begues) en M40, José MAdrigal (RCB Motor Begues) en M50, i el Team Compak per equips.

Sota l'organització dels Amics de Xavi Tondo, el Club Ciclista Xavi Tondo i la secció ciclista del CB Valls, el sector territorial de les dues rodes ha estat fidel a la prova, amb prop d'un centenar de persones han vetllat per la seguretat dels ciclistes.