Destacada participació de les noies catalanes i Nicky´s a la Volta a Albacete

12/07/2006

La selecció catalana va estar formada per les  cadets Alba Diez, Arantxa Garcia, Esther Fernández, Gemma Toledo, Aina Salarich i Cristina Aznar més les juvenils Helena Casas i Sandra Soley. Estela Peris fou la directora esportiva.

A la cursa masculina, la Penya Nicky´s va comptar amb els corredors Edgar Manteca, Antonio Pedrero, Jordi Simon, Nil Salarich, David Martinez, Sergi Carralero, Víctor Romera i Nicolás Agustín sota la direcció de Jesús Campos. La primera etapa es va córrer amb molt nervis i molta calor. Al principi de cursa van haver moltes caigudes i faltant 14 km a meta es va produir una caiguda al capdavant del pilot on es va veure implicat un dels corredors de la Nicky?s, Edgar Manteca, amb possibilitats de disputar la cursa. Els primers classificats de la Nicky?s foren Jordi Simon i Nil Salarich a 2 segons del líder i Antonio Pedrero a 20 segons. Un dia desprès, a l´ etapa reina, Jordi Simon va entrar a 40 segons dels dos escapats situant-se tercer a la la general a 50 segons del líder. Nil Salarich va entrar a la 21 ena posició. A la general per equips la Penya ciclista Nicky?s es situa segona a 40 segons de l?equip Azulejos J. Ramos. A la crono de 2?8 quilòmetres a Almansa, Jordi Simon va realitzar un temps de 4:28 minuts a 9 segons del guanyador conservant la 3ª posició de la general a 58 segons del líder, plaça que va conservar a la darrera etapa, amb sortida i arribada a Albacete.

Informació facilitada per Estela Peris, responsable de la selecció femenina catalana