El 1r Critèrium Barri del Remei-Vic tanca dissabte la Copa Critèrium

18/09/2018
Carretera

El 1r Critèrium Barri del Remei-Vic tanca dissabte la Copa Critèrium

El proper dissabte 22 de setembre es disputarà a Vic la primera edició del Critèrium Barri del Remei-Vic, prova ciclista federada organitzada per l'Ajuntament de Vic amb la col·laboració del Club Natació Vic-ETB, l’Associació de Veïns del Remei i la Unió Ciclista Vic. La prova neix amb motiu de les festes del barri vigatà, on anys enrere s’havien celebrat curses ciclistes escolars.

La prova, que tanca la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme després de 10 curses, està oberta a les categories elit, sub23, màster 30 i màster 40. És un circuit urbà de prop de 2 quilòmetres amb un petit desnivell. Els ciclistes, que han de fer 35 voltes, recorreran un total de 66,5 quilòmetres pel Barri del Remei de Vic.

El Club Natació Vic-ETB demostra, una vegada més, la seva capacitat com a organitzador. És el club amb més llicències de Catalunya i enguany també ha organitzat la BTT Vic-Osoning Kids, prova de la Copa Catalunya Infantil de BTT amb 250 participants, i la Marxa Jufré Riuprimer, amb més de 700 participants.

En finalitzar la prova, s’entregaran els premis de la classificació general de la Copa Critèrum, en què Gerard Armillas (Team Compak), vencedor de dues proves, té garantida la victòria a la classificació final. El segueixen de prop Juan De Dios González (Bicicletes Segú) i Albert Masana (Ciclos Oleka). En quarta posició i primer sub23, hi trobem el lleidatà Modest Capell (Team Compak), que haurà d’assegurar-se el títol en aquesta prova final.