El 78è aniversari del Club Ciclista Catalunya reunirà totes les categories

08/03/2024
Carretera

El 78è aniversari del Club Ciclista Catalunya reunirà totes les categories

El diumenge 17 de març es celebrarà el 78è aniversari del Club Ciclista Catalunya-Barcelona, una matinal de ciclisme al carrer de Sants (Barcelona) que reunirà les categories de promoció, cadet, júnior, elit/sub23 i màster i obrirà el calendari de Copa Catalana en totes les categories de formació.

La primera en donar el tret de sortida serà la Copa Catalana Cadet, que aquest any comptarà amb gairebé una vintena de curses al calendari i arrencarà a Barcelona amb una prova que es disputarà a 50 minuts i tres voltes. També arrencarà al carrer de Sants la Copa Catalana Júnior, que en aquest cas tindrà 14 proves al llarg de la temporada i en la prova inaugural disputarà 60 minuts i tres voltes amb sortida a les 12:35h. Entre les dues curses es disputarà la primera prova de la Copa Catalunya Infantil, el calendari que inclou les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil i que disputarà una dotzena de competicions aquesta temporada.

La matinal haurà començat a les 8:30h amb les dues primeres sortides per a categories màster: els màster 50 i 60, que obriran la competició amb sortida a les 8:30h, i els màster 30 i 40, que arrencaran a les 9:35h. Per tancar una jornada plena de ciclisme al carrer de Sants es disputarà la prova elit/sub23, el III Memorial Josep Beltran i Forner, amb sortida a les 13:35h.

Foto: Club Ciclista Catalunya