El calendari de veterans s'estrena amb èxit a Esparreguera

10/03/2020

Aquest diumenge 8 de març es va disputar la 4ª edició de la Cursa Ciclista Vila d'Esparreguera, que enguany obria la el calendari de la Xallenge de Veterans 2020 (Tota la informació). Més de 180 inscrits es van reunir a una jornada de ciclisme que també va incloure una prova de promoció per categories inferiors.

La prova va ser guanyada pel tarragoní de l'equip 8 Restaurant, Carles Juncosa, encapçalant una escapada de 20 corredors que arribà un minut davant del grup principal. Per la banda femenina, la cursa la va guanyar Laura Rodríguez (GN6 Track), la primera entre les deu fèmines que van participar a la cursa. RCB Motor Begues-Ibermica va ser el millor equip en una jornada que va situar el liderat màster 50 en Mirco Merotto, segon classificat del dia, i el màster 60, Antonio Terrones, del mateix equip vencedor.

El calendari de veterans continuarà aquest proper diumenge 15 de març amb el 12è Gran Premi Vila de Papiol, que té les inscripcions obertes.