El Campionat de Catalunya CRI es disputarà el 30 d'agost al Circuit de Barcelona-Catalunya

29/07/2020
Carretera

El Campionat de Catalunya CRI es disputarà el 30 d'agost al Circuit de Barcelona-Catalunya

El Campionat de Catalunya CRI per a totes les categories té data fixada de celebració aquest 2020 i serà el proper dia 30 d'agost, amb un escenari d'excepció com és el Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). El circuit automovilístic vallesà, conegut pel món ciclista amb la seva programació del BiCircuit, serà la seu d'una tarda en què totes les categories des de cadet tindran la seva cita per lluitar pel títol català. Caldrà seguir escrupulosament els protocols de protecció contra la Covid-19 tant de la FCC com del propi Circuit, que es poden trobar en aquesta mateixa notícia.

  • Lloc de sortida i població:  Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló.
  • Horari verificació llicències: a partir de les 15:45h
  • Horari sortida primer corredor:  a partir de les 16:45h
  • Categories:  Cadets (M-F); Júniors (M-F); Sub23 (M); Elit (M-F); Màster 30 (M); Veterans 40-50-60 (M), Tàndem, Ciclisme adaptat, Handbike . No es disputarà el títol en les categories en que no participin almenys 3 corredors/es. 
  • InscripcionsObertes a www.ciclisme.cat a partir del dilluns dijous 13 d’agost i fins el dimecres 26 d’agost a les 24h.  El cost és de 10€ per a totes les categories. És obligatòria la inscripció on-line i no s’admetran inscripcions el mateix dia de la prova.
  • Recorregut: 9,4km per totes les categories

El recorregut per a totes les categories constarà de dues voltes al circuit, on hi hauran marcats dos carrils amb cons. Es realitzarà una volta en el sentit normal, abans de creuar meta es farà un gir de 360º, i es tornarà en el sentit contrari, sempre circulant per la seva dreta del traçat. Així doncs, cadets, júnior, sub23, elit, màsters, tàndem ciclisme adaptat i handbike tenen les portes obertes a la cita, que obrirà les inscripcions a 10€ a partir del dilluns dijous 13 d’agost i estaran disponibles fins el dimecres 26 del mateix mes.

La categoria cadet ha de participar amb la bicicleta convencional, sense manillars de triatló, sense prolongacions i sense rodes lenticulars, tal com marca la normativa. Sí que estan permeses les rodes de perfil com les utilitzades en les proves en línia, així com el casc de crono. Es permetran les bicicletes amb frens de disc, ja que en una prova individual, no hi ha risc ni perill per la resta del grup de ciclistes. L’ordre de sortida, per la seva banda, es decidirà per sorteig, dins de cada categoria, que serà publicat el divendres, tarda del 28 d’agost a la web de la FCC.