El Campionat de Catalunya Infantil llueix a Vinallop

03/10/2020
Carretera

El Campionat de Catalunya Infantil llueix a Vinallop

Gairebé 130 ciclistes de les categories entre pre-benjamins i infantils han estat els protagonistes el matí d'aquest dissabte 3 d'octubre de la disputa del Campionat de Catalunya Infantil de ciclisme de carretera que organitzava la Penya Ciclista Baix Ebre.

L'Àrea Ciclista de Vinallop (Tortosa) ha estat l'escenari ideal per a la disputa de la prova reina per a les escoles de ciclisme catalanes d'aquest 2020, que una vegada més han demostrat el seu bon estat de salut amb una nombrosa participació. Especialment cal destacar l'alta participació femenina, que ha permès una cursa pròpia per a la categoria entre les alevins pel fet de superar les deu inscrites.

El Delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a les Terres de l'Ebre, Raül Querol deia estar "molt satisfet, ja que és la vegada que el circuit de Vinallop acull més ciclistes en una prova. Tot ha sortit molt bé, tant en l'organització com en l'aplicació dels protocols Covid, i hem pogut gaudir d'una molt bona jornada de ciclisme de base".

Campionat de Catalunya Infantil 2020:

  • Pre-benjamí: Benjamí Batlle (Barcelona Pista) i Paula Rebollo (CC Vallès Terrassa)
  • Benjamí: Ilde Jiménez (Jufré Vic-ETB) i Débora Gálvez (Pintures Versailles)
  • Principiants: Aleix Moreno (UC Benicarló) i Anna Carreras (Tot-net Terrassa) 
  • Alevins: Seff Van Kerckhove (Montbike-Messer) i Adriana Vargas (CC Palafrugell)
  • Infantils: Roger Pareta (Top Conserge-Costa Brava) i Ainara Inarejos (Barcelona Pista)
  • Classificacions completes de totes les categories.