El Club Ciclista Olot Infantil es presenta amb la novetat de l'equip cadet

27/02/2020
Carretera

El Club Ciclista Olot Infantil es presenta amb la novetat de l'equip cadet

Aquest darrer diumenge 23 de feber el Casal Marià d'Olot es va omplir per la realitzar la presentació del Club Ciclista Olot Infantil, que aquesta temporada 2020 va donar a conèixer la seva escola de ciclisme i la seva gran novetat: un equip cadet de competició que dóna continuïtat a la feta de formació feta als darrers anys i en què el club el club garrotxí  segueix sent una referència a Catalunya. Així doncs, es va presentar la gran novetat per aquest 2020, l'equip cadet Team Torrent Tadesan-Nuria-Purito: 12 corredors, molts d'ells formats en els equips infantils del mateix club, que buscaran portar La Garrotxa al més alt esgraó del ciclisme nacional.

Per tal salt endavant, el club vol donar les gràcies als patrocinadors que ho faran possible: Noel, Tadesan, Bugaderia Nuria, Linbikes, Tecnicar, Vandalica, De Dietrich i La Purito.

L'acte va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, que va posar en valor el treball d'un club que en aquest moment és pràcticament l'escola més important de Catalunya i també un gran referent en l'organització de proves. Des del Club Ciclista Olot  Infantil es vol impulsar una secció de ciclisme femení forta i així aconseguir la paritat de homes i dones en el món del ciclisme, un camí iniciat amb el notable 20% de participants femenines que formen l'escola.

Jordi Güell, regidor de mobilitat de l'Ajuntament d'Olot, també va ser-hi present deixant molt clar que desd el consistori es farà el possible perquè el ciclisme garrotxi tingui una instal·lació segura per la pràctica dels 70 nens que hi ha en aquests moment a l'escola i perquè tot el col·lectiu tingui un lloc on poder practicar-lo a la nit amb llum i seguretat. "Hem crescut molt i podem créixer més encara amb una instal·lació que encara no tenim però per la qual estem lluitant. Al final, el club va sortir per a promocionar el ciclisme", apuntava el màxim responsable del club, Carles Torrent.