El Club Ciclista Sant Boi presenta els seus equips per a la temporada 2024

06/03/2024
Carretera

El Club Ciclista Sant Boi presenta els seus equips per a la temporada 2024

El Club Ciclista Sant Boi va presentar els seus equips de competició i Escola de Ciclisme aquest dissabte 3 de març a l'auditori de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), davant més de 300 persones entre corredors i corredores, acompanyants, patrocinadors i institucions. Cal destacar la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi, Sra. Maria Antonia Barragán; el diputat adjunt de l’Àrea d’Esports i Activitat Física de la Diputació de Barcelona, Sr. Xavier Amor; el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Sr. Joaquim Vilaplana, i tots els patrocinadors dels equips i organitzacions del club, entre els quals hi feia acte de presència el patrocinador principal dels equips, Autovivo Grup, amb la Sra. Marina Muñoz, responsable del Departament de Màrqueting.

Per a aquesta temporada 2024, el Club Ciclista Sant Boi compta amb una Escola de Ciclisme que torna a fer un pas més endavant, comptant amb 68 integrants entre infantils, cadets i júniors, i convertint al Club Ciclista Sant Boi en una de les entitats mes nombroses i amb més activitat en tots els fronts: formatiu, competitiu i amb diferents organitzacions a nivell nacional de proves federades i de promoció del ciclisme a la ciutat, fet que van destacar les autoritats polítiques i esportives als seus parlaments, a més d'elogiar l'activitat esportiva d'aquesta entitat degana a Catalunya en quant a ciclisme de carretera base respecta.

Els equips de Competició, per la seva part, mantenen un complert calendari de competició nacional participant a les més prestigioses proves d’un dia i per etapes. El club continua mantenint una àmplia activitat en matèria organitzativa, com ja és tradicional, sent la 43a Cursa Ciclista del Llobregat “Navàs-Sant Boi” la principal cita integrada dins el calendari nacional de la Challenge Global de Ciclismo en Ruta per a la categoria júnior, amb el traçat habitual dels últims anys entre Navàs i Sant Boi de Llobregat. També es manté la cursa de cadets puntuable per a la Copa Catalana Cadet, la Copa Catalunya Infantil, i la multitudinària Passejada amb Bicicleta a Sant Boi, que tornarà a comptar gairebé amb un miler de participants.