El Critèrium Bons Amics acull dissabte proves de Copa Catalana Cadet i Fèmines

20/09/2022
Carretera

El Critèrium Bons Amics acull dissabte proves de Copa Catalana Cadet i Fèmines

La tarda d'aquest dissabte 24 de setembre, Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) acull la 18ª edició de la Cursa Ciclista Bons Amics, prova organitzada per la Penya Ciclista Bons Amics que aquest 2022 serà puntuable per Copa Catalana Cadet Masculina i la Copa Catalana de Fèmines Cadet, Júnior i Màster.

Un any més, la prova tindrà com a protagonista un circuit urbà de 1,7 quilòmetres al voltant de La Barruana, que enguany serà la penúltima cita del calendari 2022 pels calendaris de Copa Catalana pertinents, que tancaran el pròxim 9 d'octubre amb el Gran Premi Ajuntament de Sant Boi.

Abans d'aquestes dues cites finals, Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria) lidera la Copa Catalana cadet masculina amb un avantatge sòlid sobre els seus companys d'equip Roger Pareta, Martí Pratginestós i Marc Zafra, mentre que entre les fèmines lideren la cadet Núria Hidalgo (Costa Brava Mediterranean Foods), la júnior Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods), la màster 30 Yulimar Milla (RCB Motor Begues) i la màster 40 Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista).

Les inscripcions per a totes les proves (que inclouen ja infantils de segon any) estan obertes fins la mitjanit d'aquest dimarts.

Fotografia: Cursa Ciclista Bons Amics 2021.