El GP d'Hivern del Morell i el Gran Premi Social Baix Penedès donen continuïtat al calendari tarragoní

09/02/2024
Carretera

El GP d'Hivern del Morell i el Gran Premi Social Baix Penedès donen continuïtat al calendari tarragoní

El pròxim cap de setmana del 17 i 18 de febrer, el calendari de socials de carretera 2024 viurà unes intenses jornades amb la disputa de la quarta i cinquena proves puntuables per la nova Challenge a les Comarques de Tarragona. La 3a edició del Gran Premi d'Hivern del Morell (Tarragonès) i la 13a edició del Gran Premi Social Baix Penedès del Vendrell (Baix Penedès) seran les dues cites d'un cap de setmana que seguirà definint el desenvolupament de la nova challenge que unifica les proves socials tarragonines, que es pot seguir amb més informació a la pàgina web de Promoevents.

Sota la organització del Club Ciclista El Morell es disputarà el dissabte 17 de febrer el III Gran Premi d'Hivern del Morell, que tindrà un recorregut de 84 quilòmetres com a resultat de set voltes completades a un recorregut de dotze quilòmetres amb sortida i arribada al Carrer Desprats del municipi tarragoní. La prova suposa el retorn al calendari d'una prova que s'havia disputat per última vegada l'any 2010 (amb victòria de Joan Font, encara en actiu).

Per altra banda, el diumenge 18 de febrer serà el torn del XIII Gran Premi Social Baix Penedès que organitza la Penya Ciclista Baix Penedès. En aquest cas, la prova comptarà amb un recorregut en línia de 77,5 quilòmetres amb sortida i arribada al Vendrell. El premi de muntanya del Coll de Santa Cristina es preveu el punt clau del recorregut per resoldre una cursa que l'any passat va veure guanyar a Sergey Malnev, ciclista del Team MP Group.

Les inscripcions a les dues proves es tancaran la mitjanit del pròxim dimarts 13 de febrer.

Fotografia: Ajuntament del Vendrell