El lleidatà Guillem Sánchez guanya la Social Terra de Garnatxes

01/03/2020
Carretera

El lleidatà Guillem Sánchez guanya la Social Terra de Garnatxes

200 ciclistes s'han donat cita avui a la Social Terra de Garnatxes de Gandesa, celebrada sobre un recorregut de 80kms en una jornada marcada pel vent, que ha estat un factor determinant.

S'ha sortit ràpid i, tot i alguns talls i nombrosos intents de fuga que no han acabat quallant fins a la part final on s'ha anat trencant tot amb l'ajuda del vent i dels darrers repetxons, propiciant l'escapada a manca d'uns 5kms del ciclista lleidatà S23 de l'equip MVK*12 Guillem Sánchez, que s'ha imposat en solitari amb sis segons d'avantatge sobre el pilot perseguidor, d'unes 35 unitats que ha arribat molt fraccionat. Roberto Ledesma (ES Port Grup Esportiu) ha vençut l'sprint del pilot acabant 2º, i Sergio Casanova (UlbSport SafirFruits) els ha acompanyat al podi finalitzant 3r.

Roger Puig (Oleka) s'ha emportat el GP Muntanya i les Metes Volants, mentre que el Controlpack Yupih ha estat el millor equip de la jornada.

El calendari competitiu de carretera arrancarà el proper cap de setmana amb la disputa de les dues primeres proves del calendari de Grans Clàssiques - 5è Trofeu Joan Casadevall, els tradicionals Trofeu Joan Escolà dissabte, i el Campionta de Sabadell diumenge, ambdós a la capital vallesana. Les inscripcions són obertes.