El matí de l´ Assemblea de F.C.C. (17 de març) tindrà tres seminaris tècnics

28/02/2007
Carretera

El matí de l´ Assemblea de F.C.C. (17 de març) tindrà tres seminaris tècnics

 

  • Explicacions sobre les garanties de l´ assegurança de responsabilitat civil per part de Grupama. Les explicacions seran en funció de les qüestions que es rebin al mail info@fedecat.com
  • Explicació i lliurament del material (llibre + DVD) per les Escoles de Ciclisme. S´ aprofitarà per presentar els punts bàsics per optar a ésser una escola de ciclisme.
  • Explicacions sobre els projectes ?Ciutat del ciclisme? per que els clubs puguin proposar als seus ajuntaments la creació d´ infrastructura relacionada amb el nostre esport.  
Recordem que el proper dissabte 17 de març a partir de les 16.00 hores en primera convocatòria i 16.30 hores en segona convocatòria es realitzarà l´ Assemblea General Ordinària de la F.C.C. a la Sala d´ Actes del Centre d´ Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat del Vallès. El programa comprèn la ratificació dels membres de la Junta Directiva, la memòria d´ activitats esportives de 2006, la liquidació de l´ exercici econòmic de 2006, la presentació del pressupostos per 2007 i la presentació de les activitats esportives per 2007 més els suggeriments dels assembleistes.