El Memorial Fidel Bagan de Sabadell arriba a la 25a edició

22/04/2021
Carretera

El Memorial Fidel Bagan de Sabadell arriba a la 25a edició

Aquest diumenge arriba a Sabadell la 25a edició del Memorial Fidel Bagan, prova de Copa Catalunya cadet i júnior organitzada per la Penya Ciclista Palomillas. La prova es disputarà en el mateix circuit dels últims anys, un recorregut  de 2,7 quilòmetres totalment tancat al trànsit a Can Gambús. 

La primera cursa serà la dels júniors, que faran uns 70 quilòmetres amb 25 voltes al circuit, sortint a les 9:45h. La dels cadets començarà a partir de les 11:45h, i faran uns 50 quilòmetres després de 18 voltes. 

En el cas dels júniors, serà la tercera prova de la Copa Catalana, que després de les dues primeres proves lidera Sergi Galbany (Finques Feliu Cycling Team) amb vint-i-dos punts sobre Sergi Darder (Quadis CC Sant Boi) i trenta-un sobre Marcel Pallarés (Tot Net Terrassa). (Consulta la classificació completa de la Copa)

Pel que fa a la Copa Catalana cadet, serà la quarta cita d'una competició que per ara lidera Sergi Montserrate (UC Vilanova Autocars Sagalés) amb només un punt de marge sobre Lluc Plana (Purito Tadesan Nuria), mentre que Adrià Gamendia (UC Vilanova Autocars Sagalés) ocupa la tercera posició a la general provisional. (Consulta la classificació completa de la Copa)

Les inscripcions per ambdues proves tancaran aquest dijous a la mitjanit: