El Memorial Josep Segú, amb quatre curses aquest dissabte

29/06/2021
Carretera

El Memorial Josep Segú, amb quatre curses aquest dissabte

La tarda d'aquest dissabte 3 de juliol, La Garriga (Vallès Oriental) acollirà una tarda plena de curses de carretera amb la disputa del VII Memorial Josep Segú, que a partir de les 15h acollirà proves de màster 30/40, proves de Copa Catalana de fèmines, júniors i cadet i una nova cita puntuable per la Copa Critèrium per a elit/sub23. Una gran tarda de ciclisme sota la organització del Club Ciclista La Garriga i l'Ajuntament de La Garriga.

Amb sortida i arribada a El Passeig de La Garriga, la cursa retorna amb el seu circuit urbà de 1,3 quilòmetres que obrirà un cap de setmana amb doble cita de proves de carretera, amb la disputa del Memorial Ramon Tejedor de Terrassa l'endemà.

Després de la cursa dels màsters, la Copa Catalana cadet tindrà la seva vuitena parada aquest 2021 en un calendari que lidera Gerard Cano (Purito-Tadesan-Nuria) amb el seu company d'equip Roger Pareta a un sol punt i amb Adrià Pericas (Jufré Vic-ETB) tercer. Per la seva banda, fèmines i júniors compartiran sortida. En el cas de la Copa Catalana júnior també serà la vuitena prova, amb Marcel Pallarès (Tot net-Terrassa) com a líder de la competició per davant dels seus companys d'equip Iñaki Navarro i Axier Casado, mentre que la Copa Catalana fèmines ha disputat fins ara tres cites, amb Mireia Benito (Massi-Tactic) com a líder indiscutible i Laura Rodríguez (GN6 Team) liderant entre les sub23.

Per la seva banda, la Copa Critèrium agafa ritme en un calendari d'estiu carregat després de la disputa la setmana passada del Trofeu Carlos Ferran, i tindrà com a lider al seu guanyador Francisco Muñoz (Team MP Group).

VII Memorial Josep Segú:

  • 15h: Màster 30, màster 40. Inscripcions.
  • 16:15h: Copa Catalana cadet. Inscripcions.
  • 17:15h: Copa Catalana fèmines i júniors. Inscripcions.
  • 18:30h: Copa Critèrium elit, sub23 i màster 30. Inscripcions.
  • Les inscripcions a totes les curses tanquen dijous a les 24h.