El millor ciclisme júnior internacional serà aquest diumenge a les Franqueses

29/02/2024
Carretera

El millor ciclisme júnior internacional serà aquest diumenge a les Franqueses

Els millors ciclistes internacionals junior es donaran cita aquest diumenge 3 de març, a les Franqueses del Vallès. La Unió Ciclista les Franqueses organitza el Gran Premi KH7 Junior, una prova extraordinària dins la programació d'una temporada de Les Franqueses com a Vila Europea de l’Esport 2024, que portarà a la vila vallesana a acollir una de les tres úniques proves júnior de tot l'estat que aquest 2024 serà dins el calendari internacional UCI.

Gràcies a aquest atractiu, la prova de la Unió Ciclista les Franqueses comptarà amb 175 ciclistes participants repartits entre 25 equips, provinents de països com Kazakhstan, Guinea Bissau, França o Bèlgica. Tots ells competiran per punts UCI als carrers de les Franqueses davant els millors equips júnior estatals i catalans, en una prova que promet un espectacle de primer nivell.

La prova tindrà un recorregut de 115,2 quilòmetres, fent dotze voltes a un recorregut de 9,6 quilòmetres des de les Franqueses a Llerona i Marata, amb pas de muntanya puntuable al Turó de les Mantides. En una iniciativa estrenada amb èxits a les darreres socials de la Challenge a les Comarques de Tarragona, la prova es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de Promoevents, així com en alguns trams pel canal de Vallès Oriental Televisió.