El Prat, nova parada de la Copa Catalana de fèmines, júnior i cadet

12/03/2019
Carretera

El Prat, nova parada de la Copa Catalana de fèmines, júnior i cadet

El Prat de Llobregat serà l'escenari aquest diumenge al matí de Gran Premi Copa Primavera, prova que serà puntuable per la Copa Catalana de fèmines (categories elit, sub23, júnior i cadet), i també de les categories masculines júnior i cadet. En tots els casos serà la segona cita dels seus calendaris 2019, que van començar fa dues setmanes al 4t Trofeu Vila de Ripoll.

Un circuit de 4 quilòmetres a l'habitual Ronda del Sud, on en anys anteriors ja s'hi han celebrat proves de diverses Copes Catalanes, serà el protagonista per arribar a un total de 60 quilòmetres de recorregut en el cas de la prova per a fèmines elit/sub23 i júnior masculí, mentre que les categories cadet i júnior femení en recorreran un total de 40.

Així doncs, Mireia Benito (Massi-Tactic) en elit, Emma Ortiz (Catema.cat) en sub23, la cadet Lucía García (Top Conserge-Costa Brava), Juanjo Rosal (Fundación Contador) en júnior i el cadet Axier Casado (Tot net-Terrassa) defensaran els seus respectius liderats de Copa Catalana en la cita organitzada per l'Agrupació Ciclista El Prat.