El Prat tanca el calendari de Copa Catalana Fèmines i Júnior

20/09/2022
Carretera

El Prat tanca el calendari de Copa Catalana Fèmines i Júnior

L'Agrupació Ciclista El Prat celebra aquest pròxim dissabte 24 de setembre la 86a edició de Cursa Ciutat del Prat en el marc de les festes de la ciutat, a partir de les 9.30h. Com és habitual, el circuit urbà de la Ronda Sud del Prat de Llobregat serà l'escenari del tancament del calendari 2022 de la Copa Catalana Júnior masculina i de la Copa Catalana Fèmines Elit i Sub23.

Així doncs, els ciclistes de les categories Júnior masculí i Fèmines Elit i Sub 23 prendran part de la prova, que té previst un recorregut de 70 quilòmetres.

En el cas de la Copa Catalana de Fèmines Elit/Sub23, es tancarà el calendari 2022 després de nou cites puntuables. La elit Raquel Torrell (Groupe Abadie-Le Boulou), a tan sols 3 punts de diferència d'Andrea Soldevila (Catema.cat), i la sub23 Mariona Jaramillo (Catema.cat), lideren la classificació abans d'aquesta prova final. Per la seva banda, Mikhail Postarnak (Penya Ciclista Baix Ebre) lidera la Copa Catalana Júnior masculina després de dotze de les tretze proves disputades, amb 284 punts pels 254 d'Albert Muntanyà (Finques Feliu) i els 253 d'Ilya Savekin (Club Ciclista Catalunya-Barcelona).

Les inscripcions tancaran la mitjanit d'aquest dimarts 20 de setembre.