El Trofeu 15 d'Abril, segona cita de la Copa d'Espanya júnior

10/04/2019
Carretera

El Trofeu 15 d'Abril, segona cita de la Copa d'Espanya júnior

El proper dissabte 13 d'abril arriba la cinquena edició del Trofeu 15 d'Abril de La Canonja, que un any més serà la segona prova de la Copa d'Espanya júnior de carretera que lidera l'andalús Carlos Rodríguez (Kometa Cycling). Els millors equips de l'estat, arribant a un total aproximat de 200 ciclistes, se citaran en el cap de setmana de festivitats municipals.

La cita tarragonina comptarà amb un recorregut de 111,5 quilòmetres, amb sortida prevista a les 15h, que durà als participants cap a Constantí, El Morell, Vilallonga del Camp, La Selva del Camp, Vilaplana, Aleixar, Maspujols, Les Borges del Camp, Alforja, La Mussara,  Vilaplana, Aleixar, Maspujols, Reus i altre cop La Canonja, on s’espera l’arribada dels ciclistes entre les 17.39 i les 17.56 hores a la meta que estarà situada a l’Avinguda de l’alcalde Marian Fonts i Ciurana.

Els principals ports de muntanya de la cursa seran el Coll de la Batalla (de 3ª categoria, 460 metres d’alçada), al quilòmetre 36,2 del recorregut; el Coll del Portell (1ª cat.,  956 m), al km 69,9 i el Coll de la Mussara (4ª cat., 973 m), al km.78,8. Dins el traçat hi haurà també dos esprints especials ubicats a Vilallonga del Camp (km 22,7) i a Alforja (km 58,4). 

Entre els 16 equips participants, Antiga Casa Bellsolà-Girona, Quadis-Trek, Transluján-Mollet i Tot net-Terrassa seran els quatre conjunts catalans de la jornada, que defensen la 8ª plaça a la general d'Adrián Ferrer (Transluján-Mollet) i 10ª d'Arnau Gilabert (Antiga Casa Bellsolà-Girona), respectivament.