El Trofeu Carlos Ferran arriba diumenge a la 10a edició

20/08/2019
Carretera

El Trofeu Carlos Ferran arriba diumenge a la 10a edició

Aquest diumenge es disputarà al Passeig Prim de la ciutat de Reus la 10a edició del trofeu Carlos Ferran, organitzat pel Club Ciclista Promoevents amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus. La prova puntuarà per la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme, essent la setena del total de deu previstes, una competició que està liderant Modest Capell (Team Compak)

La sortida està prevista a les 11.00h i els ciclistes hauran de cobrir 65 quilòmetres de recorregut donant vàries voltes al circuit de 1200m. Hi prendran part ciclites de les categories S23, Elit, M30 i M40. Habitualment la prova es diputa amb una prèvia de dues mànegues en la que els millors es classifiquen per disputar la Final A, dotada amb premi econòmic pel vencedor del Trofeu Carlos Ferran. La Final B també té premis en metàl·lic pels tres primers classificats. 

Com es tradició, i en paral·lel a la prova, es farà una sardinada popular per al públic assitent. Les inscripcions es poden fer fins dijous a les 23.59 en aquest enllaç.

[Foto crèdits: Gerard Martí · Diari Més Digital]