El Trofeu Vinyols i la Terra de Garnatxes tancaran la Challenge Comarques de Tarragona

15/02/2024
Carretera

El Trofeu Vinyols i la Terra de Garnatxes tancaran la Challenge Comarques de Tarragona

La Challenge a les Comarques de Tarragona està vivint la seva primera edició aquest 2024 per unificar el calendari de socials de principi de temporada a la demarcació i el cap de setmana del 24 i 25 de febrer posarà el seu punt i final. Serà amb una doble cita, el dissabte 24 de febrer al Trofeu Vinyols de Ciclisme, a Vinyols (Baix Camp), i el diumenge 25 de febrer a la 6a Cursa Ciclista Terra de Garnatxes, a Gandesa (Terra Alta).

El calendari tarragoní va donar el tret de sortida el 21 de gener a la històrica Cursa del Perelló, que celebrava la 81a edició i també ha fet parada al Trofeu Josep Florencio, la Cursa Social XTV i el cap de setmana del 17 i 18 de febrer passarà per El Morell amb el Gran Premi d’Hivern i per El Vendrell amb el Gran Premi Social Baix Penedès. Més informació, a la pàgina web de Promoevents.

Després de disputar aquestes cinc cites, la penúltima aturada serà el 24 de febrer al Trofeu Vinyols de Ciclisme, una prova organitzada per Promoevents i que comptarà amb un recorregut de 83 quilòmetres que tindrà quatre passos per meta. En total, 495 metres de desnivell positiu acumulat amb un circuit que passa per Montbrió del Camp i Riudoms i que en les dues primeres voltes farà 24 quilòmetres i les dues posteriors es retallarà a 17.

L’endemà, el diumenge 25 de febrer, la Terra de Garnatxes tancarà el calendari tarragoní. Serà un recorregut amb dues voltes a un circuit de 39,5 quilòmetres i 561 metres de desnivell, en el que serà un perfil dur amb l’Alt de Vilalba com a punt clau i un paisatge dominat per les vinyes i les carreteres estretes. Ara fa un any, la 5a edició de la prova organitzada pel Club Bikers Garnatxa va deixar un domini rus dels corredors del Penya Ciclista Baix Ebre, amb victòria per a Ilya Savekin i segona posició per all seu company Daniil Kazakov.