Els Campionats de Catalunya Màster es juguen dissabte a Masllorenç

28/07/2019
Carretera

Els Campionats de Catalunya Màster es juguen dissabte a Masllorenç

El 8è Gran Premi Ajuntament de Masllorenç, quinzena prova del calendari de la Xallenge de Veterans d'aquesta temporada 2019, coronarà aquest dissabte 3 d'agost als campions de Catalunya de fons en ruta de les categories màster 40, màster 50 i màster 60.

La cursa, organtzada per Promoevents i oberta també a la categoria elit/sub23 fèmines, comptarà amb un recorregut de 75 quilòmetres totals al fer cinc voltes a un circuit amb sortida i arribada al Carrer Major de Masllorenç (Baix Penedès), que compta amb un desnivell d'uns 200 metres per volta, que acaba amb terreny ascendent.

David Pua (RR Bikers), Mirco Merotto (RCB Motor Begues) i Salvador Gálvez (Galvesport) arriben a la cita com a líders de la Xallenge de veterans en la categoria màster 40, 50 i 60, respectivament (Tota la informació de la Xallenge de Veterans). Al mes d'abril es disputà el Campionat de Catalunya CRI a l'Hospitalet de l'Infant, on els campions van ser Eduard Vergés (RR Bikers), Santi Sala (Club Ciclista Bas) i el mateix Salvador Gálvez.

Les inscripcions al Campionat de Catalunya són obertes fins aquest dijous a les 24h.