Els francesos Navarro triomfadors de la Challenge de la Canonja

16/02/2019
Carretera

Els francesos Navarro triomfadors de la Challenge de la Canonja

La 33a edició de la Challenge de la Canonja s'ha clausurat avui després de la segona prova puntuable per aquest certamen social de carretera, el Trofeu d'Hivern, que ha reunit fins a 182 ciclistes aquesta tarda a la localitat tarragonina i que ha vist la victòria del francès S23 Gauthier Navarro (Interpro Cycling Academy), que ha vençut a l'sprint del grupet de 4 ciclistes que ha arribat amb una lleugera avantatge a la línia d'arribada. L'han seguit el M30 Noel Ruiz (Granja Aria) i el tarragoní Oriol Beltran (Controlpack Badia) que ha estat 3r. 

La cursa ha estat protagonitzada per l'escapada que finalment ha arribat a meta, i només ha estat al Coll de la Teixeta on s'ha trencat el pilot en varis grups. La vigilància constant entre els outsiders a guanyar la Challenge ha permés un reagrupament al pilot, però no atrapar als escapats que s'han jugat la victòria.

Per darrera, els ciclistes que tenien opcions de guanyar la Challenge han arribat tots al mateix grup, per la qual cosa Corentin Navarro (Velo Sprint Narbonnais) s'ha acabt enduguent la classificació general davant Joan Font (BH Concept) i Benjamí Prades (Team Ukyo). Navarro, a més, s'ha endut el maillot verd de la regularitat i ha estat 2n a la muntanya, que ha guanyat Miquel Martínez (MVK*12). En el global de la Challenge, l'equip ebrenc del Controlpack Badia Fontestad ha estat el millor equip.