Els Jocs Esportius Escolars tornen amb quatre dates a Terrassa aquest 2021

09/10/2021
Carretera

Els Jocs Esportius Escolars tornen amb quatre dates a Terrassa aquest 2021

Al mes d’octubre arrenca la nova temporada de ciclisme dels Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, una cita esportiva que espera recuperar la bona participació d’abans de la pandèmia del Covid19. Per tercer any consecutiu, l’Escola de Ciclisme Vallès i el Consell Esportiu del Vallès Occidental, aposten per organitzar la lliga escolar de ciclisme, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme.

Podran participar tots els nens i nenes entre les edats de 5 a 16 anys. Aquests Jocs Esportius Escolars de Ciclisme estan pensats i organitzats principalment pels nois i noies a nivell escolar perquè també coneguin els encants especials del ciclisme i de manera especial del BTT. Per les entitats organitzadores, el més important és aconseguir la màxima participació d’esportistes sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècniques, i que gaudeixin sempre d’unes activitats confeccionades amb criteris lúdics i formatius.

La lliga escolar consisteix en 4 trobades de ciclisme en les que els/les nens/es poden gaudir de la conducció de la bicicleta realitzant voltes al circuit, una cursa per categories i sense classificació i un circuit de jocs d’habilitats. Aquesta lliga constarà de 4 jornades i se celebraran al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa en horari de tarda per afavorir la participació d’esportistes.

Calendari Jocs Esportius Escolars 2021:

  • 1a Jornada: Dissabte 23 d’octubre de 2021, a les 16h
  • 2a Jornada: Dissabte 20 de novembre de 2021, a les 16h
  • 3a Jornada: Dissabte 11 de desembre de 2021, a les 16h
  • 4a Jornada: Dissabte 22 de gener de 2022, a les 16h
  • Inscripcions: us podeu apuntar des de l’Escola de Ciclisme Vallès, envia’ns un correu a info@escoladeciclismevalles.cat
  • Preu: 17€