Es disputen els Campionats de Catalunya de muntanya

28/08/2016
Carretera

Es disputen els Campionats de Catalunya de muntanya

Aquest dissabte s' ha disputat a Riudecanyes el Campionat de Catalunya de Muntanya per elits i sots 23 més master 30, júniors i masters 40.

La incidència més negativa de la jornada ha estat que un cop passats ja dos dels ports de muntanya, la Teixeta i coll Roig, al pas per la localitat de Vinyols i els Arcs, una confusió dels motoristes que obrien cursa ha provocat la desviació fora de recorregut del grup principal. Un cop adonats de l error, els jutges han decidit aturar cursa i rependre la marxa un cop separats el que era el grup principal de un altre que per l error s' hi havia ajuntat.

Tot i això, un nombrós grup endarrerit, que no ha patit la desviació equivocada, s' ha colocat en cap de cursa. El criteri dels jutges ha sigut de aturar aquest grup, alguns corredors no han fet cas i han provocat una mica de dificultat a l' hora de fer la classificació final, i mantenir com a primers els que realment eren cap de cursa en el moment de la desviació incorrecta. Aquests s' han acabat disputant el campionat.

El guanyador de la cursa ha estat el corredor del Benicassim Ivan Moreno. El campió elit ha estat el segon classificat de la cursa Ibon Zugasti (Where is the limit) davant el seu company Ramon Sagues i Adrian Merino (Corvi). El podi sots 23 fou format per Aniol Martí (Cicles Masvi), Gerard Armillas (Compak) i Oriol Raya (Controlpack). La resta de campions foren Jose Oriola (M30), Carles Juncosa (M40) i  David Gijón (júnior).

Imatge: Ibon Zugasti, campió elit