Es presenta l´ Associació Ciclista Alcanar

21/04/2009
Carretera

Es presenta l´ Associació Ciclista Alcanar

La presentació ha tingut lloc el dissabte 18 d'abril a la sala d'actes de l'Ajuntament canareu i ha comptat amb la presència del director d'esports de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, Jordi Gaseni; el delegat territorial de la Federació Catalana de ciclisme a Tarragona i vicepresident de la Federació catalana, Néstor Biosca; a més del gerent de Construccions Casial, Ramon Reverter, el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Josep Bort i el president del Consell Comarcal del Montsià i alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat.

Nestor Biosca va lliurar una placa d'agraïment dels més de 30 anys de suport al president de Viveros Alcanar, Josep Gil, principal patrocinador del club fins aquesta temporada. Biosca també ha destacat "el compromís i la dedicació del director esportiu de l'equip José Alfara 'Librado' que ha fet possible que l'ACA tiri endavant tot aquest temps".

Gaseni manifestava que "l'ACA és el màxim representant de les Terres de l'Ebre en ciclisme" i es va comprometre a donar-li suport des de la Secretaria d'Esports de la Generalitat.

L'alcalde i el regidor canareus insistien en què darrere del club "hi ha el sentiment de tot un poble i més enguany que són Quinquennals i promocionaran les festes allà on vagin".

Librado demana als seus ciclistes "un comportament exemplar, tant si es guanya com si es perd i poder seguir comptant amb el prestigi que sempre ha tingut l'ACA".

La propera setmana l'Associació Ciclista Alcanar-Construccions Casial-Quinquennals 2009 correrà la Volta a Castelló i per al proper dijous 1 de maig ha preparat una nova edició de la prestigiosa i difícil Pujada al Mirador d'Alcanar.

A mig termini, l'ACA vol posar en marxa una escola de ciclisme al municipi i proposar a l'Ajuntament d'Alcanar l'adequació d'instal·lacions per poder fomentar l'esport de la bicicleta a un dels pobles on hi ha més afició.