Estada de Tecnificació Ciclista de Cadets

20/07/2017
Federació

Estada de Tecnificació Ciclista de Cadets

11, 12 i 13 AGOST

Organitza:  Federació Catalana de Ciclisme
 
L’ Estada Ciclista “Tecnificació”, està oberta a tots els cadets amb llicència federativa, que competeixen en les modalitats del BTT i/o carretera.
Ofereix a tots els cadets una formació adaptada al seu esport, i la possibilitat de perfeccionar la tècnica i qualitat d’entrenaments,  amb les necessitats, coneixements i millores que se’ls hi plantegen a aquestes edats. L’entorn de la Comarca del Ripollès, és ideal per als entrenaments tant en carretera, com en BTT, així com les instal·lacions esportives que ens ofereix en Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès.
 
Lloc:
-Hotel La Solana de Ripoll ( 2 nits)
-Instal·lacions Esportives de Ripoll
-Entorn Natural i carreteres del Ripollès
 
Dies: 11, 12 i 13 d’Agost. Acollida a l'Hotel el divendres 11, a les 10h matí.
El primer dia del campus durant l’arribada cada nen/a ha de presentar l’Autorització dels pares signada (se us enviarà al rebre la inscripció), catsalut, llicència federativa i DNI.
Sortida i recollida: el diumenge 13, a les 17h tarda.
 
 
Qui s’hi pot inscriure i quines activitats faran?
Obert a nens i nenes dels 15 als 16 anys (cadets), nascuts els anys 2001 i 2002, amb possessió de la llicència federativa i que practiquin el BTT i/o el ciclisme en carretera; i que vulguin aprendre noves tècniques, realitzar bons entrenaments i adquirir coneixements sobre, preparació i recuperació, nutrició, psicologia esportiva, i diversos tallers de mecànica, estiraments, etc. Places limitades a 30 inscripcions.  Tindran prioritat els cadets de les Escoles i Equips de Ciclisme inscrits a la FCC.
 
Que cal portar?
Documentació personal (DNI, Catsalut, llicència Federativa) i Autorització pares.
Equipaments ciclistes per entrenar durant tres dies. Bicicleta de la modalitat que practiqueu o competiu, es poden portar totes dues bicicletes en cas de tenir-les. Material ciclista: casc i guants obligatoris.
 
Inscripcions i preus:
El preu per als tres dies de la Estada ( pensió complerta) és de 90 euros, la FCC subvenciona en un 40% el cost de cada cadet federat.

Queden tancades les Inscripcions per haver arribat al cupo establert. 
 
Per qualsevol dubte i informació us podeu adreçar al correu: tecnics@ciclisme.cat